Sign In

xServices

HM Studios består af et team af dygtige bryllupsfotografering fagfolk, der vil ikke blot dokumenterer detaljerne i din fest, bryllup. Vi vil omdanne det til en magisk visuel oplevelse, der fortæller din unikke kærlighedshistorie.

#

Videography

vores videography service giver kunderne en HD-visuel og audio dokumentation af den store dag, så minderne kan genopleves igen og igen i krystal klarhed. Vi kan være der gennem helef begivenheden, fra præ-bryllup aktivititer og ceremonien til after party og for enhver anden behov, der opstår. Vi forstår også hvert par er unikt og det er derfor vi tilbyder fleksibilitet i vores pakker. Dette er for at sikre at du modtager en tjeneste der giver dig den bedste video, foto resultater, selvom du er på et budget.

Se mere
#

Photography

Vore erfarne fotografer gå ikke glip af et øjeblik. Med det fineste udstyr til vores rådighed, er vi på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og vores evne for at gå ud over blot at opfange detaljerne, vore fotografer ved, hvordan man finder de følelser i hvert øjeblik. Det er, hvad der gør vores bryllupsbilleder så udtryksfuldt.

Se mere

Featured Videos

Kontakt

  • tlf: 31 72 78 90

..